Onderhoud & Service

Wij hebben ons laten specialiseren in een speciale techniek betreft het repareren van kunststof. Hiervoor hebben wij ons team laten opleiden voor reparatie in Spotrepair en Saneren van folie.

Bij spotrepair wordt het kunststof kozijn alleen gerepareerd op de beschadigde plaats. Het zijn voornamelijk kleine tot middelgrote beschadigingen (niet groter dan 5 cm.)

De soorten beschadigingen aan een kunststof kozijn die wij kunnen repareren zijn: een verkeerd geboord gat, stukje van de folie af op een hoek of kant, krasjes, deukjes, blaasvorming, inbraakschades etc.

Bij het saneren van kunststof kozijnen wordt de folie van een gehele stijl ter plaatse vervangen. De oude folie wordt vervangen door een zelfklevende folie. Deze manier van repareren wordt meestal gebruikt bij grote verkleuringen, grote inbraakschades, blaasvorming in de folie etc.

Ook kunt u voor onderhoud bij Montagebedrijf Strik terecht. Wij verlenen onderhoudsservice voor leveranciers waar wij mee samen werken. Denk bij dit onderhoud aan het versoepelen van scharnierpunten of afstellen van draaiende delen.